Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

FROST Nova wandhaak 12

Vanaf € 29,00
De FROST Nova haak 12 wordt geleverd in geborstelde of gepolijste afwerking. Kan worden gebruikt voor jassen of handdoeken in verschillende interieurs.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkFROST
Breedte (cm)440mm
Hoogte (cm)170mm
Diameter (cm)Ø16mm
Diepte (cm)40mm
OntwerperBønnelycke mdd
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

FROST is een innovatief accessoire merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige producten voor de moderne woon- en werkomgeving. Het merk is opgericht in 2002 in Denemarken en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van design en functionaliteit.

FROST biedt een breed scala aan accessoires voor in huis en op kantoor, waaronder kapstokken, spiegels, haken, planken en andere functionele en esthetische producten. Het merk staat bekend om zijn strakke en tijdloze ontwerpen, die perfect passen bij zowel moderne als klassieke interieurs. Elk product is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, messing en glas.

FROST heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk gebruikt alleen materialen die duurzaam zijn geproduceerd en heeft een eigen milieubeleid opgesteld om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarnaast werkt FROST nauw samen met lokale producenten en ontwerpers om zo een zo laag mogelijke CO2-uitstoot te realiseren.

FROST is een merk dat voortdurend streeft naar innovatie en vernieuwing, met als doel het ontwerpen van functionele en duurzame accessoires die bijdragen aan een betere leefomgeving. Het merk is trots op zijn Scandinavische erfgoed en de passie voor design en functionaliteit die daaruit voortkomt. Door hun producten te kiezen, kiezen klanten voor een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit, zonder concessies te doen aan stijl en elegantie.