Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

FROST Nova2 zeepdispenser 3 (wandmodel)

Vanaf € 219,00

De FROST Nova2 zeepdispenser 3 (wandmodel) is een ontwerp van de Deense ontwerpers Bønnelycke MDD. De zeepdispenser is gemaakt van duurzame materialen en tevens geschikt voor veelmatig gebruik (zoals in openbare toiletruimtes). Optioneel te combineren met andere accessoires uit de FROST Nova2 collectie.

Liever een automatische zeepdispenser voor zeep of ontsmettingsmiddel? Kies van voor de FROST Nova2 Automatische dispenser.

Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkFROST
Breedte (cm)63mm
Hoogte (cm)196mm
Diameter (cm)Ø63mm
Diepte (cm)100mm
OntwerperBønnelycke mdd
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Tegenwoordig zijn, naast de Zuid-Europese landen, ook de noordelijke streken toonaangevend als het gaat om de ontwikkeling van designmeubelen en woonaccessoires. Het merk Frost Denmark is een van de moderne exponenten van het zogeheten ‘Scandinavische Design’. Deze stroming is na de Tweede Wereldoorlog ontstaan en kenmerkt zich door eenvoud, minimalisme en functionaliteit, wat goed terug te zien is in de ontwerpen van Frost.

Het merk FROST Denmark werd opgericht in 2002 door Hans Jørgen Frost, met het idee om een serie interieurproducten te creëren die vooral draait om praktische toepasbaarheid. Het belangrijkste standpunt van Frost tijdens het ontwerpen van nieuwe musthaves is dan ook: keep it simple!