Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

GRAU Salt Leaf

Speciale prijs € 475,00 Normale prijs € 507,00

Nu met 5% korting

Salt Leaf is de eerste samenwerking tussen GRAU en het New Yorkse ontwerpplatform PIN–UP HOME. Deze groene versie van de Salt is gelimiteerd op 300 stuks. Slechts 20 zijn er in Nederland, wij hebben er nog 8.

De Salt van GRAU staat ook in alle kleuren in onze showroom.

 

 

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

GRAU Salt draadloze tafellamp

Draadloos comfort en met Sunset Dimming. Dat geeft het licht een wetenschappelijk bewezen ontspannend effect op lichaam en geest. De warme zachte gloed doet denken aan de ondergaande zon. En een timer van 30 minuten begleidt je in slaap.

Met een gemiddelde brandduur van 150 uur en 450 lumen is Salt de krachtigste en slimste mobiele lamp die er is.

De GRAU Salt is een draadloze tafellamp die je gemakkelijk van kamer naar kamer, of zelfs naar buiten meeneemt. Opladen gaat snel via USB-C.

Salt & Pepper

Salt is het herontwerp van de Salt & Pepper. Hij is verbeterd in zijn vorm en gebruik. Salt is ontworpen voor uw welzijn en geeft de meest innovatieve beleving van licht die Grau ooit heeft ontworpen.

De Salt is iets kleiner en eenvoudiger geworden in zijn design. Dit zorgt voor een nog meer gebruiksvriendelijke lamp. GRAU noemt de rubber onderkant 'Sneakerfoot' hier vind je de aan/uit-knop en de kleine Magic Button. Die gebruik je om een lichtkleur uit te kiezen. Door rubber onderkant van de lamp kun je hem geruisloos neerzetten.

De Salt heeft nieuwe functies zoals:

  • het uitkiezen van 3 verschillende dimcurves: Clear Light, Golden Light and Sunset Orange. Je kunt dimmen vanaf de lampkop met het extra sensitieve oppervlak.
  • Salt schijnt een diep oranje licht zonder blauw. Het is bewezen dat dit de afgifte van melatonine stimuleert. Salt helpt je bioritme en geeft een kalmerend effect op lichaam en geest.
  • De GRAU Salt draadloze tafellamp heeft een Sunset Sleep Timer, je activeert het door 3 seconden op de Magic Button te drukken. Het licht dimt zich automatisch in de loop van 30 minuten en gaat dan uit in stand-by modus.
  • De nieuwe USB-C Power Delivery 9V/12V batterij kan makkelijk worden verwisseld in een paar eenvoudige stappen, wat Salt nog meer duurzaam maakt.
  • De batterij heeft 50% meer vermogen en kan 150 uur licht geven.
  • De USB-C poort bevindt zich aan de zijkant dit maakt het opladen makkelijker.
  • Boven de USB-C zit een LED-indicator die aangeeft hoe vol de batterij is, laat zien of je bezig bent met de Salt en of de timer is geactiveerd.

Salt is te verkrijgen in vier nieuwe Powder Skin-kleuren: Blood Orange, Sunset Orange, Black en Sand White.

Salt Leaf

Salt Leaf is de eerste samenwerking tussen GRAU en het New Yorkse ontwerpplatform PIN–UP HOME. Samen lanceren we Salt Leaf, gelimiteerd op 300 stuks. In samenwerking met PIN–UP HOME werd het nieuwe Powderskin-oppervlak Leaf Green gecreëerd. Het gaat in op de energetische aard van het draagbare licht, waarbij de nieuwe kleur zijn inspiratie vond in de fotosynthese: het proces dat planten gebruiken om energie uit licht te produceren.

Meer informatie
MerkGRAU

Over het merk

GRAU, voorheen bekend onder de naam Tobias Grau, ontwikkelt al meer dan 30 jaar baanbrekende lampen met de hoogste kwaliteit in verlichting en armaturen.

Van GRAU hanglamp tot vloerlamp, iedere lamp van het merk is het toppunt van technische innovatie en artistiek ontwerp. Zo heeft GRAU de mogelijkheid gekregen om een nieuwe, innovatieve en uitgebreide collectie voor residentiele, kantoor- en architecturale verlichting te creëren.

Volgens GRAU heeft verlichting het unieke vermogen om emotionele ruimtes te creëren en te transformeren. De ontwerpen van de lampen worden gekenmerkt door een beperking tot de essentie en duurzaamheid, milieubescherming en maximaal comfort zijn van essentieel belang in de ontwerpfase van deze grensverleggende ontwerpen. Samen met een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers ontwikkelen ze oplossingen voor de beste manier om functie en vorm van de armatuur te combineren, waarvan al vele bekroond zijn met prestigieuze designprijzen.