Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Magis Me Too Puppy - Hond

Vanaf € 75,00

De Magis Me Too Puppy is de razendpopulaire hond van Magis. Kinderen gebruiken de Puppy maar al te graag als speeltje of zitje, maar daar blijft het niet bij. Doordat de Magis Puppy in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar is, is hij zowel binnen als buiten ook ongekend populair als decoratieve toevoeging.

Rood/Wit uitvoering: 1 werkdag
Overige uitvoeringen: 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Magis Me Too Puppy - Hond is voor Magis ontworpen door niemand minder dan Eero Aarnio.

Voor zijn Me Too Puppy koos hij voor polyethyleen als materiaal, waardoor de hond vrijwel onverwoestbaar is en tevens geschikt is voor outdoor gebruik. Kinderen kunnen er dus gerust mee spelen, of op zitten. Een mooiere eetstoel voor kinderen is er niet. Naast kinderen, zijn volwassenen ook dol op de Puppy. Het unieke ontwerp van Eero Aarnio is met zijn mooie vormgeving namelijk een aanwist voor je interieur. 

De Magis Puppy is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarbij de Rood/Witte Dalmatiër (direct uit voorraad leverbaar) een unieke limited edition is.

Meer informatie
MerkMagis
OntwerperEero Aarnio
HerkomstItalië

Over het merk

Elegant, creatief, vernieuwend – en af en toe behoorlijk iconisch. Dat zijn de grenzeloze ontwerpen van Magis. Kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke aspecten en door de technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest bijzondere designmeubels. Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met grote internationale ontwerptalenten als onder andere Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec, Marcel Wanders, Philippe Starck en vele anderen.