Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp lampen & verlichting

Op zoek naar design Vipp verlichting? We hebben een ruim assortiment aan hoogwaardige producten van het merk Vipp, waaronder ook Vipp verlichting. De Vipp lampen hebben een stijlvol, tijdloos ontwerp. We verwoorden de Vipp verlichting collectie vaak ook als een ware combinatie tussen tijdloos design en uitstekende functionaliteit.

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Grid Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Grid Lijst

Het assortiment van Vipp verlichting staat bij de meeste mensen bekend om de minimalistische look dat tevens binnen elk interieur past. Eenvoud wordt namelijk meegegeven aan alle Vipp lampen, evenals alle andere Vipp design producten. Van simpele praktische Vipp pedaalemmers tot design Vipp zeepdispensers. Bent u op zoek naar een stijlvol product? U haalt het in huis met de producten van Vipp!

Vipp is een Deens familiebedrijf dat in 1939 is opgericht door Holger Nielsen. Hij maakte zijn eerste ontwerp voor zijn vrouw: een design pedaalemmer voor in haar kapsalon. De Vipp pedaalemmer bleek zo gewild, dat het sindsdien een ondenkbaar product werd in de gehele designwereld. Vipp is een merk dat haar kwaliteit en ontwerp in alle jaren altijd hetzelfde heeft weten te houden en nog steeds intens populair is over de hele wereld.