Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Ingo Maurer

Creatief vuurwerk, dat is de beste manier om de designproducten van Ingo Maurer te beschrijven. Ingo Maurer is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën, zit boordevol ideeën en is steeds een stapje voor op andere designers. Nog voor de ledlamp echt bekend werd, had Ingo Maurer al lampen ontworpen voorzien van ledverlichting.

Maurer heeft maar liefst 130 ontwerpen gemaakt. Met deze ontwerpen heeft hij tal van opzienbarende awards op het vlak van decoratie, design en vernieuwing gewonnen. Prijzen uiteenlopend van de Japanse Oribe Award tot nog tamelijk recent de oeuvreprijs Compasso d’Oro in Italië, bestemd voor de grootste ontwerptalenten van Europa.

De ontwerpen van Maures zijn in verscheidene designmusea te bewonderen, waaronder het Stedelijk Museum van Amsterdam. De verlichting van Ingo Maurer is fantasierijk en zeer elegant. Denk hierbij aan de Zettel’z hanglamp, die u vast al ergens hebt zien opduiken met zijn honderden blaadjes. Wilt u ook zo’n pronkstuk in uw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.