Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Beam tafellamp

Vanaf € 295,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Muuto Beam tafellamp is een veelzijdige tafellamp met een moderne uitstraling en intuïtief gebruiksgemak. Met licht dat aan beide uiteinden van een cilindervorm scheen, kan de gebruiker kiezen tussen drie verschillende lichtvolumes en geleidelijk het volume van het uitgestraalde licht aan elk uiteinde wijzigen door aan een speelse draaiknop te draaien. De Muuto Beam tafellamp kan worden aangepast voor elke positie met zijn roterende voet en slanke behuizing van geanodiseerd aluminium, of het nu gaat om directe verlichting of voor een sfeervolle gloed in elk huis, kantoor, hotelkamer en educatieve ruimtes.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)18.70
Hoogte (cm)26.20
OntwerperTom Chung
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.