Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Control tafellamp

Vanaf € 175,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Muuto Control Tafellamp plaatst de iconische E27-lamp in een moderne context. Doordat de gebruiker in staat is om het uitgestraalde lichtvolume aan te passen aan zijn voorkeuren door de speelse draai aan een draaiknop, combineert de Muuto Control Tafellamp industrieel design met Scandinavische waarden.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)23.00
Hoogte (cm)21.00
OntwerperTAF Studio
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.