Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Folded wandplank

Vanaf € 105,00
De Muuto Folded Shelves wandplank is gemaakt uit één stuk gebogen staal en heeft een moderne uitstraling. Voor wandmontage. Elke plank wordt geleverd met twee bouten voor montage en twee haken om voorwerpen aan op te hangen. Gebruik het in elke gewenste kamer; in de gang, keuken, woonkamer of kantoor.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Muuto Folded Shelves wandplank imiteert de look van gevouwen papier, maar is gemaakt van metaal en heeft een eigentijds, functioneel karakter. De planken worden geleverd met twee haken en twee bouten voor montage aan de muur. De Muuto Folded wandplanken zijn een moderne en vriendelijke manier om extra opslag toe te voegen aan elke willekeurige ruimte.
Meer informatie
MerkMuuto
OntwerperJohan Van Hengel
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.