Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Kink vaas

Vanaf € 225,00
Met zijn dubbele opening voegt de Muuto Kink Vase een sculpturaal gevoel toe aan de kamer, zelfs als hij niet als vaas wordt gebruikt. Het ontwerp is gemaakt van porselein dat aan de binnenkant is geglazuurd voor een verfijnde touch.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Muuto Kink Vase geeft een eigentijdse vorm aan de archetypische bloemenvaas door een combinatie van traditioneel vakmanschap en speelse ontwerptaal. Met zijn dubbele opening voegt de Kink Vase van Muuto een sculpturaal gevoel toe aan de kamer, zelfs als deze niet in gebruik is. Het ontwerp is gemaakt van porselein dat aan de binnenkant is geglazuurd voor een verfijnde touch.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)27.40
Hoogte (cm)26.30
Diepte (cm)12.90
OntwerperEarnest Studio
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.