Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Leaf vloerlamp

Vanaf € 399,00

Met zijn elegant eenvoudige lijnen brengt de Muuto Leaf vloerlamp zowel sfeervolle als directe verlichting. Geschikt voor in elke ruimte. De organische vorm is geïnspireerd op de bladeren van een boom. Het ontwerp is voorzien van een dimbaar LED-licht naast een draaibare kop, zodat de gebruiker het licht naar wens kan positioneren voor iemands individuele ruimte en sfeer.

Naast de Muuto Leaf vloerlamp, is er ook nog een Leaf tafellamp.

Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)22
Hoogte (cm)119
Diameter (cm)22
Diepte (cm)43,40
OntwerperBroberg & Ridderstrale
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.