Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Reflect dressoir

Vanaf € 2.349,00
Een duurzame designklassieker die zich richt op het optimaal versterken en presenteren van de structuur van het hout. De zorgvuldig gevormde en gebogen vorm van de voorkant zorgt ervoor dat licht langs het oppervlak kan reflecteren.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Het Muuto Reflect dressoir is een opbergmeubel met een flinke lengte dat zowel in een woonkamer als in grotere kantoorruimtes goed past. Met een gebogen oppervlak in een stevig frame, is het Muuto Reflect dressoir een moderne kijk op de klassieke moderne Scandinavische stijl uit het midden van de eeuw.
Meer informatie
MerkMuuto
OntwerperSoren Rose Studio
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.