Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Tip tafellamp

Vanaf € 295,00
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Gemaakt vanuit het idee om een ontwerp terug te brengen tot de essentie, is de Muuto Tip tafellamp een voorbeeld van eenvoudig, functioneel ontwerp met veel aandacht voor detail. De verstelbare kop en arm van de lamp bieden zowel direct als omgevingslicht en zijn voorzien van een opalen diffusor en dimmerfunctie die het lichtvolume moeiteloos aanpast.
Meer informatie
MerkMuuto
Lengte (cm)29.50
Hoogte (cm)40.00
Diameter (cm)16.00
OntwerperJens Fager
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.