Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Muuto Twine kussen

Vanaf € 179,00
Met een verfijnde en moderne uitdrukking heeft het Muuto Twine-kussen een uitnodigend tactiel karakter met opvallende gebreide kiezelstenen, vergezeld door de zachtheid van het babylamawolmateriaal.
Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Met een verfijnde en moderne uitdrukking heeft het Muuto Twine kussen - ontworpen door de in Kopenhagen gevestigde duurzame ontwerpers Aiayu - een uitnodigend tactiel karakter met opvallende gebreide kiezelstenen, vergezeld door de zachtheid van het babylama-wolmateriaal. De wol van de buitenkant is duurzaam geproduceerd in Bolivia, waarbij de fabriek 100% van het water na de productie reinigt en 75% ervan hergebruikt. De fabriek heeft ook de WRAP-certificering, waardoor productie onder wettige, humane en ethische omstandigheden wordt gegarandeerd.
Meer informatie
MerkMuuto
OntwerperAiayu
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Muuto staat voor nieuwe ideeën, een frisse blik en, zoals de naam afgeleid van het Finse ‘Muutos’ al zegt, nieuw perspectief. En hoe doet Muuto dat? Dat antwoord is heel eenvoudig: Muuto geeft niet alleen jonge talenten een kans, maar bouwt ook voort op de expertise en know-how van de beste ontwerpers van Scandinavië. Muuto geeft hen hierbij de vrije hand om hun eigen creativiteit tot het uiterste te benutten.

Als u zou willen, kunt u uw hele huis inrichten met de designproducten van Muuto. Het maakt niet uit hoe innovatief de materialen, uniek de vormen, of nieuw de kleurconcepten zijn, Muuto bewandelt nieuwe wegen en zet de interieurindustrie op een positieve manier op zijn kop. Hierdoor zijn de meubels van Muuto een echte toevoeging aan ieder interieur en zit u met de meubels van Muuto altijd goed.