Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Stelton Emma waterkoker 1.2L

Vanaf € 159,00

Is je oude waterkoker traag, of zit hij vol kalk? Dan is de Stelton Emma waterkoker 1.2L wellicht iets voor jou. De waterkoker is namelijk snel, goed reinigbaar en voorzien van een vervangbare antikalkfilter. Een combinatie van beukenhout en RVS geven de Stelton Emma waterkoker bovendien een unieke en moderne uitstraling. Kinderen in de buurt? Dankzij de interne isolate wordt de waterkoker, zelfs op kookpunt, niet heet aan de buitenkant.

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Stelton Emma waterkoker 1.2L is ontworpen voor Stelton door designers Holmback en Nordenthoft. Twee ontwerpers die graag materialen gebruiken die je bij bepaalde producten niet zou verwachten. Dat zie je ook gelijk terug aan de 2200 W Stelton Emma waterkoker, die door haar combinatie van beukenhout en RVS een unieke waterkoker is geworden.

Het zijn dan ook twee ontwerpers die graag grenzen verleggen. Ze vinden dat een ontwerp mensen moet inspireren en doet er alles aan om dit mogelijk te maken. Daarom kunnen deze heren zo goed samenwerken. Dit doen ze al sinds hun studie, al heeft het tien jaar geduurd voordat ze het aandurfden om een ​​eigen studio te beginnen. Ze accepteren nu werk van bedrijven over de hele wereld, waaronder Stelton.

Los van de prachtige looks, is de snelle Stelton waterkoker ook erg efficient. De buitenkant is gemakkelijk te reinigen, en de binnenkant is voorzien van een vervangbare antikalkfilter. De binnenkant is overigens ook voorzien van isolatiemateriaal, waardoor het water langer warm blijft, en de buitenkant niet heet wordt. Hou je van combineren? Je combineert de waterkoker perfect met alle producten uit de Stelton Emma serie.

Meer informatie
MerkStelton
Breedte (cm)16 cm
Hoogte (cm)26 cm
Diepte (cm)20 cm
OntwerperHolmbäck, Nordentoft
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar
Inhoud (L)1.2 L

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.