Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Stelton Glacier drinkglas (6 stuks)

€ 42,95
Maak kennis met de Stelton Glacier drinkglas (6 stuks). De nieuwe glasserie van Stelton, Glacier, bestaat uit een karaf en drinkglazen. Peter Svarrer, de man achter het ontwerp, was jarenlang verbonden aan Holmegaard Glassworks en wordt beschouwd als een van de beste glaskunstenaars van Denemarken en een specialist binnen zijn vakgebied. Het eenvoudige ontwerp wordt onderbroken door de sculpturale structuur van de bodem met verwijzingen naar Scandinavische landschappen, majestueuze gletsjers en Scandinavische winters die worden gekenmerkt door vorst en heldere ijskristallen.
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkStelton
EAN5709846026971
AfmetingenHoogte: 9,5 CM, Diameter: 8,4 CM
OntwerperPeter Svarrer
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.