Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Stelton Ora vaas (groot)

Vanaf € 109,00
Maak kennis met de Stelton Ora vaas (groot). De twee Italiaanse ontwerpers, Daniel Debiasi en Federico Sandri, zijn het brein achter het Ora-assortiment dat wordt gekenmerkt door zijn harmonieuze en organische uitstraling. De matte buitenkant van de Ora-vazen ​​en het glanzende oppervlak van hun interieurs creëren een spel van licht en reflectie onderbroken door de karakteristieke stalen rand. De rand geeft een verrassende dimensie aan de verder zachte vormen, doordat de materiaalkeuze achter het gekleurde oppervlak zichtbaar is. De vazen ​​zijn verkrijgbaar in twee maten en twee verschillende kleurenreeksen.
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkStelton
AfmetingenDiameter: 18,2 CM, Hoogte: 20 CM
OntwerperDaniel Debiasi & Federico Sandri
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.