Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Stelton Pilastro schaal

Vanaf € 34,95
Maak kennis met de Stelton Pilastro schaal. Francis Cayouette is de ontwerper achter de nieuwe Pilastro-serie met een verfijnde en elegante uitstraling. De serie is geïnspireerd op het elegante idioom van Art Deco, waarin vorm en functie samensmelten. Art Deco domineerde de architectuur en het design van de jaren twintig. Met de Pilastro serie is het gemakkelijk om een ​​heerlijke salade te bereiden, pasta of desserts te serveren, of ze te gebruiken als decoratie gevuld met vers fruit. De serveerschalen passen in een modern huis en passen bij vrijwel elk servies.
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkStelton
AfmetingenHoogte: 5 CM, Diameter: 15 CM
OntwerperFrancis Cayouette
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.