Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Stelton Stockholm Aquatic vaas

Vanaf € 99,95
Maak kennis met de Stelton Stockholm Aquatic vaas. Stockholm Aquatic, ontworpen door Bernadotte & Kylberg, is geïnspireerd op het volledige palet van blauwe nuances die het hele jaar door in de Baltische zee worden weerspiegeld. Aquatic is mooi op zichzelf of in clusters door de drie vazen ​​en vier schalen uit de collectie te combineren.
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkStelton
Lengte (cm)Small: 14,1cm. Large: 22,5cm
Breedte (cm)Small: 14,1cm. Large: 22,5cm
Hoogte (cm)Small: 15,7cm. Large: 21,2cm
OntwerperBernadotte & Kylberg
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het Deense merk Stelton staat voor kwalitatief trendsettend Scandinavisch design en is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineensloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. U kent misschien de meest iconische EM77 Steltonkan wel, in 1977 ontworpen door Erik Magnussen. Deze kan is ontworpen om de design-genen te prikkelen en dat is goed terug te zien in het ontwerp van deze cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen.

Stelton heeft als doel om de meest innovatieve en trendbepalende producten neer te zetten. Tegenwoordig heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd en zelfs de brutale dochteronderneming Rig-Tig opgezet. De collectie van Stelton blijft vandaag de dag nog steeds groeien aan goed doordachte ontwerpen én oude klassiekers.