Deze week 5% korting op alle verlichting van Tobias Grau

Tobias Grau John Floor vloerlamp

Vanaf € 695,00

De Tobias Grau John Floor vloerlamp is de grote broer van zijn tafellamp-variant. Een minimalistische LED-vloerlamp met een hoogwaardige optische lens en subtiel ingebouwde dimfunctionaliteit. Een perfecte lamp om bijvoorbeeld bij een fauteuil te zetten. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

morgen
Levertijd 1-5 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Maak kennis met de John Floor vloerlamp van Tobias Grau. Een prachtige minimalistische vloerlamp met meerdere design awards op zijn naam. Terecht als je het ons vraagt, want het is niet zomaar een vloerlamp.

De Tobias Grau John Floor LED-vloerlamp is voorzien van een subtiel ingebouwde dimmer in de lampkop. Eigenlijk moeten we dimmers zeggen, want er is een dimmer voor linkshandigen, en een dimmer voor rechtshandigen. Dat hoor je niet elke dag.

Naast deze lens, is de vloerlamp voorzien van veerverbindingen en een draaibare lampkop. Deze zorgen ervoor dat je de lamp in werkelijk elke positie kunt plaatsen. De lampkop heeft bovendien een bijzondere optische lens, die ervoor zorgt dat de lamp (ondanks de felle lichtstraal) absoluut niet verblindend is.

Meer informatie
MerkTobias Grau
Hoogte (cm)55 cm
Diameter (cm)Voet: 24 cm | Lampkop: 12 cm
HerkomstDuitsland
Kabel lengte (cm) 200 cm

Over het merk

Tobias Grau ontwikkelt al meer dan 30 jaar baanbrekende lampen met de hoogste kwaliteit in verlichting en armaturen.

Van Tobias Grau hanglamp tot vloerlamp, iedere lamp van het merk is het toppunt van technische innovatie en artistiek ontwerp. Zo heeft Tobias Grau de mogelijkheid gekregen om een nieuwe, innovatieve en uitgebreide collectie voor residentiele, kantoor- en architecturale verlichting te creëren.

Volgens Tobias Grau heeft verlichting het unieke vermogen om emotionele ruimtes te creëren en te transformeren. De ontwerpen van de lampen worden gekenmerkt door een beperking tot de essentie en duurzaamheid, milieubescherming en maximaal comfort zijn van essentieel belang in de ontwerpfase van deze grensverleggende ontwerpen. Samen met een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers ontwikkelen ze oplossingen voor de beste manier om functie en vorm van de armatuur te combineren, waarvan al vele bekroond zijn met prestigieuze designprijzen.