Nu 5% iDEAL-korting op alle verlichting van Tobias Grau

Tobias Grau XT-S Two Side bureaulamp

Vanaf € 2.080 Normale prijs € 2.190
Het kantoorarmaturenprogramma XT-S overtuigt door het extreem vlakke en elegante design van de armatuurkoppen. Dit wordt bereikt door de combinatie van de nieuwste LED-technologie en een nieuw ontwikkeld lichtpaneel, wat resulteert in een optimale verblindingsbescherming en lichtverdeling over de werkplek. Er zijn zes vooraf verfijnde lichtkleuren van warmwit en daglichtwit licht, variërend van 2700 K tot 6000 K ('Tunable White'), die kunnen worden gekozen op basis van het tijdstip van de dag of de lichtbehoefte. Het programma omvat zowel staande, pendel- en wandarmaturen als tafelaanpassingen. Alle variaties worden aangeboden in de kleur wit en houtskool. Het armatuur wordt aangestuurd door sensoren. Zowel het opwaartse als neerwaartse licht is gedegradeerd, handmatig dimbaar en onafhankelijk schakelbaar. Deze kantoorarmatuur kan optioneel worden uitgerust met CONNECT, waardoor armaturen in groepen van twee of meer met elkaar kunnen communiceren, waardoor een niveau van omgevingsverlichting in open ruimtes wordt gegarandeerd. CONNECT kan ook na levering worden besteld, op voorwaarde dat de armatuur / -armaturen zijn uitgerust met een afstandsbedieningsfunctie.
Levertijd 3-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Meer informatie
MerkTobias Grau
HerkomstDuitsland

Over het merk

Tobias Grau ontwikkelt al meer dan 30 jaar baanbrekende lampen met de hoogste kwaliteit in verlichting en armaturen.

Van Tobias Grau hanglamp tot vloerlamp, iedere lamp van het merk is het toppunt van technische innovatie en artistiek ontwerp. Zo heeft Tobias Grau de mogelijkheid gekregen om een nieuwe, innovatieve en uitgebreide collectie voor residentiele, kantoor- en architecturale verlichting te creëren.

Volgens Tobias Grau heeft verlichting het unieke vermogen om emotionele ruimtes te creëren en te transformeren. De ontwerpen van de lampen worden gekenmerkt door een beperking tot de essentie en duurzaamheid, milieubescherming en maximaal comfort zijn van essentieel belang in de ontwerpfase van deze grensverleggende ontwerpen. Samen met een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers ontwikkelen ze oplossingen voor de beste manier om functie en vorm van de armatuur te combineren, waarvan al vele bekroond zijn met prestigieuze designprijzen.