Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 11 W toiletborstel wandmodel

Vanaf € 225,00

De Vipp 11W is de hangende versie van de bekende Vipp 11 toiletborstelhouder. De toiletborstel heeft een prachtig ontwerp en is gemaakt van een stevige stalen basis en voorzien van een RVS deksel. Bovendien is de Vipp 11W toiletborstelhouder luchtdicht dankzij de rubberen rand, waardoor je geen last hebt van nare luchtjes.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 11W Toiletborstel wandmodel

De Vipp 11W toiletborstel is onderdeel van de Vipp toilet- en badkamercollectie. Je kunt de Vipp 11 W wc-borstel combineren met verschillende producten uit de collecties voor de badkamer en toilet. Alle producten sluiten naadloos aan op elkaar.

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)43,5
OntwerperJette Egelund
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Handleiding Vipp 11 W Toiletborstel wandmodel Downloads

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.