Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 475 kast (hoog)

€ 3.345,00

Het Vipp 475 rack is een moderne open kast met extra hoogte. Het staal is gepoedercoat, de planken zijn uitgevoerd in zwart Phoenix HPL. Wie denkt dat dit een 'gewoon' rek is, heeft het dus mis. Met 5 ruime planken biedt de Vipp 475 voldoende bergruimte.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Vipp 475 kast, ook wel bekend als Vipp 475 rek, is onderdeel uit het modulaire open kast programma van Vipp. Zo kun je uitbreiden, door meerdere rekken met elkaar combineren. Naast de Vipp 475, is er namelijk ook nog een Vipp 476 rek dat je aan kunt bouwen.

Meer informatie
MerkVipp
EAN5705953203670
Breedte (cm)120
Hoogte (cm)200,4
Diepte (cm)45
OntwerperMorten Bo Jensen
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.