Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 5 zeepschaaltje

Vanaf € 69,00

De Vipp 5 zeepschaal is een parel voor in elk toilet of badkamer. Industrieel vormgegeven en goed doordacht. Zo heeft hij een rubberen onderzijde om verschuiving en gekras te voorkomen. Bovendien zijn alle onderdelen afzonderlijk los te halen en te reinigen. Zelfs de rubberen onderdelen mogen in de vaatwasser.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 5 Zeepschaaltje

Het Vipp 5 zeepschaaltje is een hoogwaardig en functioneel accessoire voor in de badkamer. Het is ontworpen door het Deense merk Vipp, dat bekend staat om zijn minimalistische en praktische ontwerpen.

Het Vipp 5 zeepschaaltje is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en heeft een strakke, tijdloze uitstraling. Het is ontworpen om perfect te passen bij de andere producten uit de Vipp badkamercollectie, maar het kan natuurlijk ook worden gecombineerd met andere badkameraccessoires.

Het zeepschaaltje is ontworpen om op een slimme manier vocht af te voeren, zodat de zeep droog blijft en langer meegaat. Dit wordt bereikt door middel van een afneembare siliconen basis, die ervoor zorgt dat het water dat van de zeep afloopt, netjes wordt opgevangen in het schaaltje.

Meer informatie
MerkVipp
Lengte (cm)14,8
Breedte (cm)9,8
Hoogte (cm)2,7
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.