Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp 655 poef / voetenbank

Vanaf € 1.135,00

Met zijn geometrische vorm voorziet de Vipp 655 poef / voetenbank de woonkamer van zowel iets moois als iets comfortabels. Bedoeld als extra zitplaats of bijzettafel, is de poef een veelzijdige toevoeging aan de Vipp meubelcollectie.

Levertijd 1-2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 655 poef/voetenbank

De ronde Vipp 655 poef / voetenbank is een perfecte aanvulling op Vipp's Chimney-bank of Loft-bank. Daarnaast is hij ook veelzijdig genoeg om als stand-in te dienen voor een extra zitplaats, of zelfs als een informele bijzettafel om een dienblad op te zetten.

Sculpturaal en toch informeel, de zeshoekige poef houdt lineaire details vast tegen prachtige ronde randen. De poef is gemaakt van zeer veerkrachtig schuim rondom een sterk houten frame. Het hoogwaardige schuim biedt veerkracht en helpt de stevige vorm van de poef vele jaren te behouden.

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)35,5 cm
Diameter (cm)80 cm
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.