Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Vipp pedaalemmerzakken (doos)

Vanaf € 40,00

De Vipp pedaalemmerzakken zijn speciaal ontworpen voor de maat van je Vipp pedaalemmer. Hoewel ze niet noodzakelijk bij Vipp pedaalemmers, zijn we wel praktischer dan gewone pedaalemmerzakken. Het materiaal is namelijk extra sterk, en de bodem is voorzien van een ronde versteviging, waardoor je de volledige capaciteit van de pedaalemmerzak gebruikt.

levertijd Vipp 16 zakken 1-2 weken overige maten, vandaag besteld morgen in huis.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Vipp 13: 1 doos = 400 zakken (50 zakken per rol)
Vipp 14: 1 doos = 280 zakken (35 zakken per rol)
Vipp 15/16: doos = 200 zakken (25 zakken per rol)
Vipp 17/24: 1 doos = 160 zakken (20 zakken per rol)
Vipp 52: 1 doos = 200 zakken (25 zakken per)

Meer informatie
MerkVipp
HerkomstScandinavië
Garantie2 jaar

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.