Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Blow up bijzettafel

Vanaf € 295,00
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi Blow up bijzettafel

Broers Humberto Campana en Fernando Campana werken sinds 1983 samen in San Paolo op het gebied van design. Het gebruik van eenvoudige materialen en industrieel afval draagt bij aan hun radicale visie. Dat de Blow up van Alessi met de hand gemaakt wordt draagt bij aan de sociale verlossing in een arm land.

Licht is een fundamenteel ontwerpelement in de Blow up serie, vooral in de combinatie met het ontwerp van de bijzettafel. Het licht schijnt langs de hangende staven en kruist zich met het blad erboven.De

Alessi Blow up bijzettafel uitvoering

  • is van glas en roestvrij staal gemaakt of
  • glas met zwarte metalen delen

 

Meer informatie
MerkAlessi
EAN8003299925018
Hoogte (cm)44
Diameter (cm)45
OntwerperFratelli Campana
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.