Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Crevasse bloemen vaas

€ 275,00

De Alessi Crevasse bloemen vaas is niet alleen een functionele vaas voor het presenteren van bloemen, maar ook een opmerkelijk kunstwerk dat elke ruimte verrijkt met een eigentijdse elegantie.

 

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi Crevasse bloemen vaas

De Alessi Crevasse bloemen vaas ontworpen door de Iraakse architect Zaha Hadid.

De "Crevasse" bloemenvaas van Zaha Hadid weerspiegelt de dynamiek van stromend water met zijn gracieuze lijnen en onconventionele vormen, en brengt zo een gevoel van beweging en vitaliteit tot leven.

Deze vaas is een meesterwerk waarin creativiteit en innovatie samenkomen in het domein van productontwerp. Het is niet alleen een functionele vaas voor het presenteren van bloemen, maar ook een opmerkelijk kunstwerk dat elke ruimte verrijkt met een eigentijdse elegantie.

 

Meer informatie
MerkAlessi
EAN8003299918416
Lengte (cm)8
Breedte (cm)6
Hoogte (cm)42
OntwerperZaha Hadid
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.