Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Foix rond dienblad

Vanaf € 140,00

De Foix-collectie is geïnspireerd door de vormen van verfrommeld papier. Het is zowel functioneel als stijlvol.

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Alessi Foix rond dienblad

De Alessi Foix collectie is ontworpen door Lluís Clotet.                           

De Foix-collectie is geïnspireerd door de vormen van verfrommeld papier. Het is zowel functioneel als stijlvol. Ondanks de vorm, is deze collectie gemaakt uit hoogwaardig staal. De collectie met verfrommelde rand is gemaakt door een speciale koudperstechniek.

Het is een uitdrukking van Alessi's toewijding aan het creëren van praktische kunstvoorwerpen die het dagelijkse leven verrijken met elegantie en functionaliteit.

De Alessi Foix rond dienblad is vernoemd naar de Catalaanse schrijver Josep Vicenc Foix (1893-1987).

 

 

 

Meer informatie
MerkAlessi
Hoogte (cm)3
Diameter (cm)44
OntwerperLluís Clotet
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.