Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Joy n. 3 rond dienblad

Vanaf € 135,00

Alessi Joy n. 3 rond dienblad zorgt voor een sprankelend effect dat een eettafel of keukentafel tot leven brengt.

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi Joy n.3 rond dienblad 

Alessi Joy n. 3 rond dienblad is een ontwerp van Claudia Raimondo in samenwerking met Alessi.

In deze collectie zijn de producten zo gemaakt dat de producten een ongelijke, gekartelde rand hebben. De producten hebben verschillende geometrische vlakken. De vlakken vangen licht op en reflecteren het in talloze richtingen. Dit zorgt voor een sprankelend effect dat een eettafel of keukentafel tot leven brengt.

Alessi Joy n. 3 rond dienblad is gemaakt van het beste staal en afgewerkt met een duurzame lak. (roestvrijstaal met lak).

 
Meer informatie
MerkAlessi
Hoogte (cm)2.30
Diameter (cm)40
OntwerperClaudia Raimondo
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.