Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Alessi Mini Girotondo rond dienblad

€ 42,00

Het Alessi Mini Girotondo rond dienblad is een heel praktisch, maar ook een heel decoratief product.

 

Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

Alessi Mini Girotondo rond dienblad

Het idee van dit duo genaamd King-Kong was dat de ''kleine mannetjes'' elkaar achtervolgen in een rotonde.  De open vormpjes in het ontwerp van het duo zijn verwerkt in meerdere alledaagse voorwerpen. Op deze manier is de Girotondo collectie ontstaan. 

Het Alessi Mini Girotondo rond dienblad is naast een heel praktisch product ook heel decoratief. Het dienblad staat niet alleen mooi in de eetkamer, maar ook in de woonkamer. Je kan er namelijk eten op serveren, maar je kunt ook mooie bijpassende accesoires op zetten. 

Het Alessi Mini Girotondo rond dienblad is gemaakt van roestvrijstaal.

Meer informatie
MerkAlessi
EAN8003299311705
Hoogte (cm)2.70
Diameter (cm)21
OntwerperKing-Kong
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.