Alessi Walter Wayle II wandklok

Vanaf € 53,00
Levertijd 2-10 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Alessi Walter Wayle II wandklok is ontworpen door Philippe Starck voor Alessi .

Alessi is een Italiaans designbedrijf dat al in 1921 bestaat. Opgericht als werkplaats en gieterij voor metaal, werd enige tijd later besloten om het roer om te gooien en levensbenodigdheden te gaan produceren. Hiermee introduceerde het label ook andere materialen, waaronder roestvrij staal, porselein, glas en plastic.

Het ontwerp van de Alessi Walter Wayle II wandklok is teruggebracht tot de essentie. Je haalt zowel een modern kunstwerk als een functioneel muurproduct in huis. Er zit geen behuizing bij, waardoor de klok eigenlijk maar uit twee wijzers bestaat. Deze hebben een gebogen en speels design en draaien vrij rond aan de muur. Het opmerkelijke interieuraccessoire is gemaakt van kunststof. Er zit geen behuizing bij, waardoor de klok eigenlijk maar uit twee wijzers bestaat. Deze hebben een gebogen en speels ontwerp en draaien vrij rond aan de muur. Het opmerkelijke interieuraccessoire is gemaakt van kunststof. De Alessi Walter Wayle II wandklok heeft een diameter van 25 cm en een diepte van 5 cm.

Philippe Starck is een van de pioniers van modern design. De in Parijs geboren ontwerper studeerde aan de daar gevestigde École Camondo en heeft zich nooit laten beperken in zijn creativiteit. Starck ontwerpt net zo gemakkelijk gebruiksvoorwerpen en meubels als interieurs voor horecagelegenheden en woningen. Zijn ontwerpen worden tentoongesteld in musea in onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. De Alessi Walter Wayle II wandklok heeft een diameter van 25 cm en een diepte van 5 cm.

Philippe Starck is een van de pioniers van modern design. De in Parijs geboren ontwerper studeerde aan de daar gevestigde École Camondo en heeft zich nooit laten beperken in zijn creativiteit. Starck ontwerpt net zo gemakkelijk gebruiksvoorwerpen en meubels als interieurs voor horecagelegenheden en woningen. Zijn ontwerpen worden tentoongesteld in musea in onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. Starck ontwerpt net zo gemakkelijk gebruiksvoorwerpen en meubels als interieurs voor horecagelegenheden en woningen. Zijn ontwerpen worden tentoongesteld in musea in onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk.
Meer informatie
MerkAlessi
AfmetingenHoogte: 5cm
Doorsnee: 25cm
OntwerperPhilippe Starck
HerkomstItalië

Over het merk

Het bijzondere aan de collectie van Allessi is dat er in een productfamilie heel verschillende producten zitten die toch dezelfde uiterlijke kenmerken hebben. Alessi biedt een unieke en complete collectie die u nergens anders vindt!

De producten van Alessi worden nog steeds gezien als een handgemaakte cultuur. Ook al worden de producten met machines gemaakt, toch wordt er nog steeds dezelfde zorg gedragen aan ieder product, zoals dit ook met een handgemaakt product wordt gedaan.