Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam Manta S2 LED hanglamp

Vanaf € 2.049,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Lederam Manta S2 LED hanglamp is ontworpen door Enzo Catellani voor Catellani & Smith .

Wil je een lamp in huis die echt uniek is? Dan kun je het aan Enzo Catellani overlaten om met een prachtig ontwerp te komen. Deze grote hanglamp maakt deel uit van Catellani's fenomenale Lederam collectie.

Er zijn mensen die lampen ontwerpen, er zijn mensen met een passie voor het ontwerpen van lampen, en dan is er Enzo Catellani. Deze grootmeester op het gebied van verlichting is niet tevreden met het uitvinden van een nieuw armatuur. Hij bedenkt een thema, maakt een ontwerp dat volkomen uniek is en ontwikkelt meteen een nieuwe technologie. Zijn atelier, waar hij het grootste deel van zijn tijd doorbrengt, is praktisch een studio voor moderne alchemie. Castellani wil niets minder dan perfectie en gaat daarom door met ontwerpen totdat dit is bereikt.

Met een diameter van 100 cm is de LED hanglamp Lederam Manta S2 een ware eyecatcher.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 53cm
Doorsnee: 100cm
Kabellengte: 120cm
Doorsnee baldakijn: 9cm
Doorsnee lampenkap: 100cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.