Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Lederam W2 LED wandlamp

Vanaf € 905,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

 Lederam W2 LED wandlamp

De stijlvolle Catellani & Smith Lederam W2 LED wandlamp is ontworpen door ontwerper Enzo Catellani voor de Italiaanse fabrikant Catellani & Smith .

Als kleine vliegende schotels: zo zien de twee lampenkappen er van deze wandlamp uit. Ze hebben een ovale vorm en zijn elk aan de zijkant van hun eigen dunne metalen arm bevestigd. De lichte glans versterkt het zwevende effect.

De Lederam W2 - Wandlamp bestaat uit metaal, aluminium en nikkel. De breedte van het ontwerp is 45 cm en de hoogte 47 cm. Verder heeft de wandlamp een diameter van 17 cm. De diameter van de luifel is 7 cm en die van de kap is 17 cm. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke dat zijn kunt u zien in het overzicht van productvarianten.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenBreedte: 45cm
Hoogte: 47cm
Diepte: 29cm
Doorsnee: 17cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
Doorsnee voet: 7cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Catellani&Smith Lederam W2 datasheet Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam W2 dim suggestie Downloads
pdf Catellani&Smith Lederam W2 montagehandleiding Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.