Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith Macchina Della Luce I LED hanglamp

Vanaf € 2.285,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De Catellani & Smith Macchina Della Luce I LED hanglamp is een verfijnd en fascinerend stuk verlichting dat de perfecte balans tussen kunst en functionaliteit belichaamt. Met zijn unieke ontwerp en het gebruik van geavanceerde LED-technologie voegt deze hanglamp een vleugje verfijning en betovering toe aan elke ruimte.

De Macchina Della Luce I is gemaakt door Catellani & Smith, een gerenommeerd Italiaans verlichtingsbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en vakmanschap. Deze hanglamp vertegenwoordigt de creatieve en grensverleggende benadering van het merk als het gaat om verlichting.

Het opvallende kenmerk van de Macchina Della Luce I hanglamp is het gebruik van meerdere, delicaat gebogen metalen staven die samen een harmonieuze compositie vormen. Deze staven zijn met precisie geplaatst en creëren een intrigerend en sculpturaal armatuur dat een visuele aantrekkingskracht heeft.

Binnenin de structuur van de hanglamp zijn LED-lichtbronnen geïntegreerd. LED-technologie biedt tal van voordelen, waaronder energiezuinigheid, een lange levensduur en een heldere verlichting. De Macchina Della Luce I maakt optimaal gebruik van deze eigenschappen en zorgt voor een efficiënte en sfeervolle verlichting in elke ruimte.

De platen hebben een doorsnede van 80cm, 50cm en 30cm.

Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenLengte: 145cm
Doorsnee: 80cm
Kabellengte: 145cm
Doorsnee baldakijn: 21cm
Doorsnee lampenkap: 80cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië
Downloads

Meer lezen over dit product of merk? We hebben hieronder wat nuttige bestanden verzameld.

Soort Bestand Downloaden
pdf Productoverzicht Macchina della luce Downloads
pdf Modeloverzicht Macchina della Luce LED 2 Downloads
pdf Montagehandeiding Macchina della Luce LED Downloads

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.