Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Catellani & Smith PostKrisi 10 Malagolina tafellamp

Vanaf € 675,00
Levertijd 1-4 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De stijlvolle Catellani & Smith PostKrisi 10 Malagolina tafellamp is ontworpen door Enzo Catellani voor de fabrikant Catellani & Smith .

Door de opening aan de achterzijde creëert de lamp een bijzonder lichtspel. Door het materiaalgebruik in combinatie met een speels design ontstaan ​​verrassende schaduwen. Het model is gemaakt van nikkel en glasvezel. De elegante kleurencombinatie maakt het mogelijk om deze lamp in elk interieur te plaatsen.

De lamp is relatief smal met een diameter van 7 cm en een hoogte van 42 cm. Dit versterkt de stijlvolle uitstraling van het ontwerp. De armatuur past op lampen van energieklassen A t / m F. Het model is aan te sluiten op 220 tot 240 V. Op aanvraag is er een versie voor 110 V. Doordat de Catellani & Smith PostKrisi 10 Malagolina tafellamp is voorzien van een dimmer kunt u het licht altijd aanpassen aan uw stemming. Het model is te bedienen via een schakelaar. Het ontwerp is ecologisch en daarom bijzonder verantwoord.

Er gingen veel geruchten rond het bedrijf Catellani & Smith . Het zou zijn opgericht door Carlo Catellani en een Britse architect, Logan Smith. Doordat de Catellani & Smith PostKrisi 10 Malagolina tafellamp is voorzien van een dimmer, kun je het licht altijd aanpassen aan jouw stemming. Het model is te bedienen via een schakelaar. Het ontwerp is ecologisch en daarom bijzonder verantwoord.

Er gingen veel geruchten rond het bedrijf Catellani & Smith . Het zou zijn opgericht door Carlo Catellani en een Britse architect, Logan Smith. Later werd er gezegd dat de laatste een paard zou zijn. Het is zeker dat Enzo Catellani veel voor het bedrijf heeft betekend. Later werd gezegd dat de laatste een paard zou zijn. Het is zeker dat Enzo Catellani veel voor het bedrijf heeft betekend.
Meer informatie
MerkCatellani & Smith
AfmetingenHoogte: 42cm
Doorsnee voet: 7cm
OntwerperEnzo Catellani
HerkomstItalië

Over het merk

De grote inspiratiebron voor de ontwerpen van Catellani is het zon- en maanlicht, dat in ieder design onder andere terug te zien is in het gebruik van de gouden kleur. De missie van Catellani is om unieke designlampen te ontwikkelen - een belofte waaraan Catellani & Smith zich tot op de dag van vandaag houdt.