Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bell Coffee Table salontafel messing

Vanaf € 3.210,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Bell Coffee Table salontafel messing is ontworpen door Sebastian Herkner voor ClassiCon .

Wat deze salontafel zo bijzonder maakt, is het originele ontwerp waarbij het materiaalgebruik volledig omgekeerd is. dan normaal. Het metalen messing frame rust op een voet van geblazen glas. Dit unieke ontwerp zorgt voor een ongeëvenaarde uitstraling waarin het tafelblad lijkt te zweven. Glas contrasteert mooi met messing. Geblazen glas zorgt voor leuke accenten dankzij de luchtbellen in het materiaal. Deze designvoorziening is een aanwinst in een modern interieur met een ruim interieur.

Sebastian Herkner is een Duitse ontwerper die niet bang is om zijn nek uit te steken en innovatieve ontwerpen te maken met verrassend materiaalgebruik. Herkner is afgestudeerd aan de Universiteit voor Kunst en Design in Offenbach am Main. Na zijn afstuderen hield hij zich voornamelijk bezig met het maken van designmeubelen voor een breed scala aan klanten en internationale merken zoals ClassiCon . Sebastian Herkner won voor zijn werk de German Design Award en de Red Dot Design Award.

Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 36cm
Doorsnee: 75cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.