Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bell Coffee Table salontafel messing marmer

Vanaf € 6.355,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De luxe ClassiCon Bell Coffee Table salontafel messing marmer is ontworpen door ontwerper Sebastian Herkner voor het merk ClassiCon .

De jonge Duitse ontwerper Sebastian Herkner is in 2019 gemaakt door Maison & Objet en uitgeroepen tot Designer of the Year. Hij won de Red Dot Design Award voor Bell-lampen met ClassiCon . Ook deze salontafel maakt deel uit van de Bell collectie.

De ClassiCon Bell salontafel van messing en marmer is 36 cm hoog. Het opvallende tafelblad heeft een diameter van 75 cm, zodat hapjes, drankjes en een ontspannend boek binnen handbereik zijn. De centrale voet is gemaakt van bijzonder hoogwaardig geblazen glas. Het onderstel is 25 cm hoog en 32 cm in doorsnee en heeft voldoende draagkracht om het zware marmeren tafelblad probleemloos te dragen. De tafelrand van hoogwaardig messing zorgt niet alleen voor een mooi kleurcontrast, maar beschermt het marmer ook tegen beschadigingen. Het marmer met de messing Bell Coffee Table is zorgvuldig uitgekozen. Elk marmeren aanrecht moet een visueel aantrekkelijke marmeren structuur hebben om niet te vervelen.

In dezelfde lijn vind je nog meer salontafels en bijzettafels. Maak je interieur compleet met bekroonde hanglampen uit dezelfde Bell-collectie. Elk marmeren aanrecht moet een visueel aantrekkelijke marmeren structuur hebben om je niet te vervelen.

In dezelfde lijn vind je nog meer salontafels en bijzettafels. Maak je interieur compleet met bekroonde hanglampen uit dezelfde Bell-collectie.

Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 36cm
Doorsnee: 75cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.