Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bell Coffee Table salontafel staal

Vanaf € 3.210,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De stalen salontafel ClassiCon Bell Coffee Table koffietafel staal is ontworpen door Sebastian Herkner voor ClassiCon .

De unieke uitstraling van deze tafel is te danken aan het originele gebruik van de gebruikte materialen. Het object is precies het tegenovergestelde gedaan van wat u normaal zou verwachten. De voet is van geblazen glas en de ronde bovenkant is van metaal. Door dit bijzondere ontwerp lijkt het tafelblad te zweven. Door dit creatieve en doordachte ontwerp past de salontafel goed in een moderne woning waar ruimtelijk design een belangrijke rol speelt.

Sebastian Herkner studeerde aan de Universiteit voor Kunst en Design in Offenbach am Main. Als freelance ontwerper richt hij zich voornamelijk op het ontwerpen van designmeubelen. In zijn creaties combineert Herkner ontwerpen met verschillende culturele contexten om een ​​origineel innovatief ontwerp te creëren. Het gebruik van nieuwe technologieën in combinatie met traditioneel vakmanschap en schoonheid is altijd het uitgangspunt. Sebastian Herkner heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de Red Dot Design Award en de gerenommeerde German Design Award in de categorie Nieuwkomer.

Stijlvolle Bell salontafel - Stalen salontafel van de ClassiCon fabrikant is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur webshop. Sebastian Herkner heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de Red Dot Design Award en de gerenommeerde German Design Award in de categorie Nieuwkomer.

Stijlvolle Bell salontafel - Stalen salontafel van de ClassiCon fabrikant is eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur webshop.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 36cm
Doorsnee: 75cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.