Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bell Side Table bijzettafel messing marmer

Vanaf € 4.975,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Bell Side Table bijzettafel messing marmer werd in 2012 ontworpen door ontwerper Sebastian Herkner voor het Duitse merk ClassiCon .

Design met een bijzondere materiaalkeuze speelt met onze perceptie. Licht en broos glas vormt de basis van het metalen tafelblad, dat boven de tafel lijkt te zweven. Transparant, getint glas aan de ene kant contrasteert mooi met de messing, marmeren lijst en aan de andere kant oogt het als een harmonieus geheel. Het lijkt op de stijlvolle kromming van een bel. De aantrekkelijke tafel zal een uniek karakter aan uw interieur geven dankzij aantrekkelijke, reflecterende oppervlakken.

De messing bijzettafel is 53 cm hoog en 50 cm in diameter. De glazen voet is 38 cm hoog en 22 cm in doorsnee. Het is een voorbeeld van een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne technologie. Elke tafel is handgemaakt. De subtiele details en de natuurlijke schoonheid van het ontwerp staan ​​centraal.

Brass Side Table Bell Side Table is het begin van de samenwerking tussen de Duitse ontwerper en ClassiCon . De Bell Side Table bereikte binnen een paar jaar een iconische status. Bij Gerritsma Interieur vind je ook de bijpassende Bell Coffee Table messing salontafel. De subtiele details en de natuurlijke schoonheid van het ontwerp staan ​​centraal.

Brass Side Table Bell Side Table is het begin van de samenwerking tussen de Duitse ontwerper en ClassiCon . De Bell Side Table bereikte binnen een paar jaar een iconische status. Bij Gerritsma Interieur vind je ook de bijpassende Bell Coffee Table messing salontafel.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 53cm
Doorsnee: 50cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.