Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bell Side Table bijzettafel staal

Vanaf € 2.550,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Bell Side Table bijzettafel staal is ontworpen door de Duitse ontwerper Sebastian Herkner voor het merk ClassiCon .

Herkner richtte in 2006 zijn eigen studio op. Sindsdien heeft hij verschillende innovatieve en grensverleggende meubelstukken gemaakt. Hij heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de German Design Award in de categorie Nieuwkomer in 2011 en de beste internationale nieuwkomer in 2015.

Bell - Bijzettafel staal is een unieke bijzettafel in die zijn gebruikt metaal en glas. De glazen voet wordt op traditionele wijze geblazen met behulp van een houten mal om de gewenste vorm te verkrijgen. Het onderstel vormt een spectaculair contrast met het stalen blad. Desalniettemin vormen de basis en het blad een harmonieus en elegant geheel. Omdat de tafels met de hand gemaakt zijn, hebben ze allemaal unieke kenmerken, zoals bellen of bultjes die bijdragen aan hun individuele schoonheid.

Bell Side Table - Steel Side Table is 54 cm hoog en 50 cm in diameter. Wordt geleverd met kwartsgrijze en montana blauwe basis. Het tafelblad is gemaakt van gepolijst zwart staal. Het is geschikt voor gebruik op verschillende plekken zoals de woonkamer, slaapkamer als nachtkastje en zelfs op kantoor of wachtkamer. Wordt geleverd met kwartsgrijze en montana blauwe basis. Het tafelblad is gemaakt van gepolijst zwart staal. Het is geschikt voor gebruik op verschillende plekken zoals de woonkamer, slaapkamer als nachtkastje en zelfs op kantoor of wachtkamer.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 53cm
Doorsnee: 50cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.