Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bow salontafel set van 3

Vanaf € 8.080,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De bekroonde ClassiCon Bow salontafel set van 3 werd in 2018 ontworpen door Guilherme Torres voor de Duitse fabrikant ClassiCon .

Salontafel of een kunstwerk, deze salontafelset is verkrijgbaar in beide categorieën. Een vierkant blad met zacht afgeronde hoeken lijkt bijna boven de plint te zweven. Door de verschillende hoogtes kunnen de tafels apart, in groepen of in overlappende opstelling geplaatst worden. Glanzende materialen maken het minimalistische ontwerp luxueus.

De Braziliaanse ontwerper Guilherme Torres streeft naar de perfecte, tijdloze combinatie van traditie en innovatie in heldere lijnen. Het onderzoekt daarbij de grenzen van het materiaalgebruik. ClassiCon, " klassiek en modern", streeft naar dezelfde elegante tijdloosheid in de collectie. The Bow - Salontafel, set van 3 Kreeg de prestigieuze A? Design Award 2018.

De afmetingen van de Bow 3 salontafel zijn 70 x 70 x 31 cm, Bow 4100 x 100 x 19 cm en Bow 5100 x 100 x 25 cm.

Bij Gerritsma Interieur vind je ook losse tafels. Zo kun je je groep uitbreiden voor nog meer afwisseling. Een vergaderruimte, hal of woonkamer winnen direct aan populariteit dankzij de leuke Bow set - een salontafel bestaande uit 3 stuks . .

Bij Gerritsma Interieur vind je ook losse tafels. Zo kun je je groep uitbreiden voor nog meer afwisseling. Een vergaderruimte, hal of woonkamer wint direct aan populariteit dankzij de leuke set Bow - een salontafel bestaande uit 3 stuks . .

Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenLengte:
· messing verbronsd: 100cm
· messing: 170cm
Breedte:
· messing verbronsd: 100cm
· messing: 150cm
Hoogte: 31cm
OntwerperTorres Guilherme
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.