Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Bow No. 3 salontafel marmer

Vanaf € 6.615,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Bow No. 3 salontafel marmer ontworpen door de Braziliaanse ontwerper Torres Guilherme voor de fabrikant van ClassiCon .

Kenmerkende kenmerken van de ontwerpen van Torres Guilherme zijn strakke lijnen en zwevende volumes. Boog nr. 3 - De marmeren salontafel past dus perfect in de Braziliaanse collectie. Een stevige tafelpoot met afgeronde hoeken en een stevig tafelblad met strakke lijnen en afgeronde hoeken geven deze tafel een moderne en minimalistische uitstraling.

Łuk nr. 3 - De marmeren salontafel is 70 cm breed, 31 cm hoog en 70 cm diep. De tafelvoet meet 23 bij 23 cm. Marmer is geïmpregneerd en gepolijst, waardoor het beter bestand is tegen vuil. De tafel is in verschillende uitvoeringen te bestellen.

Een beetje elegantie die uit de salontafel komt, komt voort uit het feit dat Torres Guilherme zich liet inspireren door interieurdesign uit de jaren 70. De ontwerper, geboren in 1973, geeft mij graag moderne accenten aan meubelen uit die tijd.

Torres Guilherme heeft ook andere salontafels ontworpen die mooi passen bij de marmeren versie. Je vindt ze in de webshop van Gerritsma Interieur. De tafel is in verschillende uitvoeringen te bestellen.

Een beetje elegantie dat uit de salontafel komt, is te danken aan het feit dat Torres Guilherme werd geïnspireerd door interieurontwerp uit de jaren 70. Designer, geboren in 1973, ik hou van moderne accenten op meubels uit die tijd.

Torres Guilherme heeft ook andere salontafels ontworpen die mooi passen bij de marmeren versie. Je vindt ze in de webshop van Gerritsma Interieur.

Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 70cm
Hoogte: 31cm
Diepte: 70cm
OntwerperTorres Guilherme
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.