Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Diana E bijzettafel

Vanaf € 1.185,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

De ClassiCon Diana E bijzettafel bijzettafel werd in 2002 ontworpen door Konstantin Grcic voor het Duitse ClassiCon .

Het merk maakt hoogwaardige designmeubelen, ontworpen en gemaakt door verschillende designers. Onder hen zijn er relatief nieuwkomers in de wereld van design, evenals bekende namen uit de vorige eeuw. Het resultaat is dat het assortiment ClassicOn een groot aantal klassieke meubelen omvat.

ClassiCon Diana E bijzettafel - Bijzettafel is letterlijk en figuurlijk een veelzijdig meubelstuk. Een aantrekkelijke tafel kan daarom meerdere functies in uw huis vervullen. De tafel kan bijvoorbeeld gebruikt worden als nachtkastje in de slaapkamer, maar ook als salontafel in de woonkamer of woonkamer. Het bovendeel is draaibaar, wat de ClassiCon Diana E bijzettafel - Side table zeer flexibel in vormgeving maakt. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, tafelmeubel 54 cm hoog, 60 cm breed en 39 cm diep, gemaakt van staal en glas.

Konstantin Grcic werd geboren in 1965 in München. Hij werd opgeleid als timmerman in Engeland en studeerde daarna aan het Royal College of Art in Londen. In 1991 opende Grcic een studio in München, waar hij meubels, interieurproducten en verlichting maakt. Verschillende van zijn ontwerpen hebben een designprijs gewonnen en zijn werk is ook te zien. Hij werd opgeleid als timmerman in Engeland en studeerde daarna aan het Royal College of Art in Londen. In 1991 opende Grcic een studio in München, waar hij meubels, interieurproducten en verlichting maakt. Verschillende van zijn ontwerpen hebben een designprijs gewonnen en ook zijn werk is te zien.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 60cm
Hoogte: 54cm
Diepte: 25cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.