Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Diana F - Bijzettafel

Vanaf € 1.055,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Diana F - Bijzettafel is ontworpen door Konstantin Grcic voor ClassiCon .

Het merk werd in 1990 opgericht door Stephan Fischer. Sindsdien is ClassiCon een belangrijke naam geworden op het gebied van meubeldesign. De meubelfabrikant brengt klassieke producten uit. Ze hebben vaak een bijzondere of opvallende uitstraling en zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

ClassiCon Diana F - Bijzettafel is het nieuwste model uit de Diana-collectie en onderscheidt zich door multifunctionele tafels met opvallende patronen. De bijzettafel uit de in 2002 ontwikkelde serie kan ook in vrijwel elke ruimte gebruikt worden, van een slaapkamer tot woonkamer of kantoor. De hoogte van dit F-model is 44 cm en de breedte en diepte zijn respectievelijk 62 en 39 cm. ClassiCon Diana F - Bijzettafel bestaat uit staal en glas. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ontwerper Konstantin Grcic woont en werkt in München. De in Duitsland geboren emigreerde naar Groot-Brittannië om te studeren. Grcic volgde een opleiding tot timmerman in Dorset voordat hij naar het Royal College of Art in Londen ging. Na zijn afstuderen keerde hij terug naar München en opende daar een studio. De ontwerpen van Grcic maken deel uit van de permanente collecties van kunstmusea in New York en Parijs.

Ontwerper Konstantin Grcic woont en werkt in München. Geboren als Duitser, emigreerde hij om in Groot-Brittannië te studeren. Grcic volgde een opleiding tot timmerman in Dorset voordat hij naar het Royal College of Art in Londen ging. Na zijn afstuderen keerde hij terug naar München en opende daar een studio. De ontwerpen van Grcic behoren tot de permanente collecties van kunstmusea in New York en Parijs. .
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 62cm
Hoogte: 44cm
Diepte: 39cm
OntwerperKonstantin Grcic
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.