Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Mandu Stummer Diener

Vanaf € 645,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Mandu Stummer Diener is ontworpen door Eckart Muthesius voor ClassiCon .

Dit mooi vormgegeven kledingrek is een aantrekkelijk designproduct met veel praktische toepassingen. Het effectieve ontwerp maakt dit item tot een erg handig meubelstuk dat er ook nog aantrekkelijk uitziet. Je kunt er meer dan genoeg kleding op kwijt om alles bij de hand te hebben in de slaapkamer. Dankzij het doordachte ontwerp hangen je kleding soepel en kreukvrij, wachtend op een verandering. En dit alles in een mooi afgewerkt, totaal Art Deco concept dat met zorg en aandacht veel toevoegt aan een modern interieur.

Eckart Muthesius was een beroemde Duitse ontwerper die belang hechtte aan traditionele details in een modern ontwerp. Muthesius studeerde aan de Staatsschulen für freie und angewandte Kunst in Berlin-Charlottenburg en aan de Technische Universiteit in Londen. Hij was Honorary Fellow van de Architectural Association School of Architecture in Londen en heeft op zijn vakgebied veel verschillende prijzen gewonnen.

Mandu Kledingstandaard van de fabrikant ClassiCon is gemaakt van verchroomd staal. Hoogte 109 cm, breedte 41 cm, diepte 38 cm.

ClassiCon Mandu Stummer Diener met praktische afmetingen bestel je eenvoudig uit de uitgebreide collectie in de online store Gerritsma interior van designexpert. Hoogte 109 cm, breedte 41 cm en diepte 38 cm.

ClassiCon Mandu Stummer Diener met praktische afmetingen bestel je eenvoudig uit de uitgebreide collectie in de online store Gerritsma interior van designexpert.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 41cm
Hoogte: 109cm
Diepte: 38cm
OntwerperEckart Muthesius
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.