Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Notos - Lessenaar

Vanaf € 1.850,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Notos - Lessenaar is ontworpen door Andreas Krob en Thomas Kuehl voor ClassiCon .

Dit is een stijlvol, stevig spreekgestoelte dat een leuk decorelement toevoegt aan je ontwerp. Het bureau is gemaakt van stalen buizen en multiplex en is 140 cm hoog.

Duitse ontwerpers Krob en Kuehl wilden dit bureau gebruiken om een ​​product te maken dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het is niet alleen een standaard spreekgestoelte, maar ook een ezel of een tafel om uw projector op te plaatsen. Beide ontwerpers zijn industrieel ontwerpers die er dol op zijn om producten te maken die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Dit zie je terug in de ontwerpen die mannen samen maken, maar ook in hun eigen ontwerpen. Hij heeft ook de filosofie dat ze met hun ontwerpen de zenuwen willen bewegen van mensen die de eindproducten gaan gebruiken.

Notos - Lessenaar is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Het is een bladmuziekstandaard die eenvoudig te monteren is, maar uitgeklapt stevig op de voet staat. Het is een van de vele mooie, handige ClassiCon producten die Gerritsma Interieur aanbiedt. Het is een van de vele mooie, handige ClassiCon producten die Gerritsma Interieur aanbiedt.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 78cm
Hoogte: 140cm
Diepte: 68cm
OntwerperAndreas Krob | Thomas Kühl
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.