Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Orbis - Tafellamp

Vanaf € 1.335,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Orbis - Tafellamp is ontworpen door Herbert H. Schultes voor het Duitse ontwerpbureau ClassiCon .

ClassiCon Orbis - Tafellamp heeft een elegant chromen design. De nette lampenkap is met twee draaipunten aan de arm bevestigd, waardoor je de lamp vrij kunt verstellen. De totale hoogte is 101 cm en de diameter is 26 cm. Deze designlamp is geschikt voor 12 V halogeenlampen type GY6.35 / 50W en is voorzien van een schakelaar op de voet.

De Duitse ontwerper Herbert H. Schultes werd opgeleid in München. Na zijn afstuderen werkte hij samen met toonaangevende Duitse bedrijven in de sector van huishoudelijke apparaten. Na tientallen jaren gewerkt te hebben als hoofd ontwerpafdelingen en algemeen directeur van de grootste Duitse bedrijven, richtte hij in 2000 zijn eigen ontwerpstudio op in Inning am Ammersee. In zijn lange carrière heeft hij verschillende prijzen ontvangen, zoals de Bundespreis für Förderer des Designs en het Verdienstkreuz am Bande der Bundesrepublik Deutschland.

Gerritsma Interieur is een exclusieve webwinkel met een ruim aanbod aan unieke designproducten. Naast Orbis - Tafellamp vind je hier ook designmeubelen en accessoires van de beste designers en gerenommeerde merken. In zijn lange carrière heeft hij verschillende prijzen ontvangen, zoals de Bundespreis für Förderer des Designs en het Verdienstkreuz am Bande der Bundesrepublik Deutschland.

Gerritsma Interieur is een exclusieve webwinkel met een ruim aanbod aan unieke designproducten. Naast Orbis - Tafellamp vind je hier ook designmeubelen en accessoires van de beste designers en gerenommeerde merken.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenHoogte: 101cm
Doorsnee: 26cm
OntwerperHerbert H Schultes
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.