Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Pegasus Home Desk bureau

Vanaf € 6.000,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

ClassiCon Pegasus Home Desk bureau is ontworpen door de Ippolito Fleitz-groep en Tilla Goldberg voor het Duitse merk ClassiCon .

ClassiCon creëert nu een oplossing voor de klassiekers voor de toekomst met echt beperkte replica's van het werk van originele ontwerpers. Dit betekent dat sommige meubels al snel een collectors item worden. Tilla Goldberg is projectmanager bij de ontwerpstudio Ippolito Fleitz in Stuttgart, een van de meest succesvolle ontwerpbureaus in Duitsland.

Met de ClassiCon Pegasus Home Desk bureau combineert Tilla Goldberg de voordelen van leer met de behoeften van het moderne digitale leven. De functionaliteit van het bureau is perfect gecombineerd met de elegantie van het meubilair. Het tafelblad is bekleed met leer en opvouwbaar. Vervolgens werd een schitterend interieur onthuld met plaatsen om kabels te verbergen en compartimenten voor een laptop, tablet, mobiele telefoon, oplaadstations en andere accessoires voor thuiskantoren. Het leren blad is geperforeerd voor ventilatie en afgewerkt met een massief walnootafwerking. Het in hoogte verstelbare frame is gemaakt van gepoedercoat staal en de binnenkamers zijn van mat gelakt HPL. De afmetingen van het ClassiCon Pegasus Home Desk bureau bureau zijn 110 x 75 x 46 cm. De secretaresse is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De afmetingen van het ClassiCon Pegasus Home Desk bureau bureau zijn 110 x 75 x 46 cm. De secretaresse is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenBreedte: 121cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 51cm
OntwerperTilla Goldberg | Ippolito Fleitz Group
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.