Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

ClassiCon Pli - Bijzettafel laag

Vanaf € 1.670,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

2 jaar productgarantie

ClassiCon Pli - Bijzettafel laag is ontworpen door Victoria Wilmotte voor ClassiCon .

Dit is een tafel met een uniek design, gemaakt van bijzondere materialen. Deze tafel is gemaakt van roestvrijstalen tin en kristalglas. De tafel is 48 cm hoog en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Geen wonder dat deze tafel is ontworpen door Victoria Wilmotte.

ClassiCon Pli - Bijzettafel laag is een mooie tafel waarmee je een heel sfeervol kleurelement aan je interieur kunt toevoegen. Het is een tafel die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Dit is een van de unieke Wilmotte-projecten die Gerritsma Interieur aanbiedt. We hebben ze overzichtelijk voor je verzameld.
Meer informatie
MerkClassiCon
AfmetingenLengte: 56cm
Breedte: 42cm
Hoogte: 48cm
OntwerperVictoria Wilmotte
HerkomstDuitsland

Over het merk

ClassiCon werkt samen met een aantal grote namen uit de wereld van het industrieel ontwerpen en architectuur. Namen zoals Lyndon Neri, Rosanna Hu, Konstantin Grcic en Stephan Braunfels staan dan ook nauw verbonden met het merk. De firma heeft vooral een speciale band met de in 1976 overleden Eileen Gray. Eileen Gray was een van de Britse grondleggers van de modernistische beweging in de architectuur. ClassiCon heeft het alleenrecht op een aantal van haar tijdloze ontwerpen en heeft deze opnieuw uitgebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is de opvallende Bibendum fauteuil die oorspronkelijk in 1929 werd gecreëerd.